Deja de 17 ani clienţii apreciază calitatea serviciilor liderului livrării rapide în Ucraina. Acum serviciul nostru este accesibil şi în Republica Moldova.

„Nova Poshta” – este o companie ucraineană, fondată în anul 2001, care asigură serviciul de livrare rapidă a actelor, încărcăturilor şi coletelor pentru persoane fizice şi pentru business.

În anul 2014 „Nova Poshta” a ieşit pe piaţa internaţională, prin deschiderea sucursalelor în Moldova şi Georgia. Deja după un an, în toamna anului 2015, compania a lansat serviciul de livrare internaţională în 200 ţări ale lumii.

Numărul total de colaboratori ai companiei depăşeşte cifra de 23 000 persoane.

Misiunea companiei este de a face livrarea ușoară pentru viaţă şi business, de a simplifica viaţa clienţilor. În acest scop, echipa „Nova Poshta” introduce produse şi servicii noi, conducându-se după standardele internaţionale şi cea mai bună experienţă mondială.

În anul 2016, publicaţia americană Inc. a inclus compania „Nova Poshta” în rating-ul Top-5000 a celor mai rapid-dezvoltate companii europene.

„Nova Poshta” susţine principiul unei colaborări reciproc avantajoase cu businessul mic şi mijlociu. Susţinerea antreprenoriatului naţional reprezintă contribuţia companiei în dezvoltarea, prosperitatea şi viitorul Moldovei.

Livrare în orice punct din Republica Moldova timp de 24 ore

Livrare în orice punct din Republica Moldova timp de 24 ore

Urmări pachetul
Introduceți numărul facturii
022 855 969
luni-vineri:
09:00 - 18:00
sâmbătă:
09:00 - 17:00
duminică:
zi liberă